Tilaussauna ja kabinetit

Tunnelmallinen tilaussauna Helsingin kattojen yllä

Juttutuvan yläkerroksessa sijaitseva tilaussauna tarjoaa täydelliset puitteet sekä ilta- että päivätilaisuuksille. Olipa kyseessä sitten ystävien illanvietto, polttarit, päiväkokous tai firman saunailta, Juttutuvan tyylikäs ja tunnelmallinen tilaussauna keskeisellä sijainnillaan Hakaniemessä sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Viihtyisän saunatilan kruunaa takkahuone ja kattoterassi

Tilaussaunan yhteydessä on viihtyisä takkahuone 12 hengelle sekä kaunis kattoterassi, jossa voi vilvoitella ympäri vuoden ja nauttia virvokkeita. Saunan löylyhuoneeseen mahtuu samanaikaisesti 6 henkilöä saunomaan kunnon löylyissä. Juttutuvan tilaussauna lämpiää kotimaisella IKI-kiukaalla, joka tuottaa pehmeät ja kosteat löylyt.

Ruoat ja juomat saunavuokran yhteydessä

Saunamenu >>

Nälkäisenä ja janoisena meillä ei tarvitse saunoa. Takkahuoneessa onnistuvat myös pienimuotoiset ruokailut ja siellä voi pitää mutkattomia palavereja takkatulen äärellä. Virvokkeet seurueellenne tarjoillaan takkahuoneen jääkaapista ja veloitetaan kulutuksen mukaan. Huomaattehan, että myös saunatilat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen on kielletty.

Saunailta – vuokratila moneen tarpeeseen

Onko haussa saunatila Helsingin keskustan tuntumassa? Tutustu hinnastoon ja varaa Juttutuvan tilaussauna itsellesi ja seurueellesi. Takaamme viihtyisät puitteet ja leppoisat löylyt!

Kokous- ja kabinettitilat sisarravintola Graniittilinnasta

Aivan Juttutuvan vierestä löytyvät käyttöön myös yksityiset kabinettitilat sisarravintola Graniittilinnan puolelta. Tilat soveltuvat mainiosti sekä ilta- että päivätilaisuuksille, kokous- ja juhlakäyttöön.

Varaa tilaussauna käyttöösi!

Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja varaukset puh. 020 742 4240 tai juttutupa@graniittiravintolat.fi

Varaa tästä >>