Tapahtumat 🎸

Juttutuvassa tapahtuu

Juttutuvassa musiikkiin ei todellakaan suhtauduta tiukkapipoisesti, päinvastoin! Ja vaikka elävä musiikki on merkittävä osa Juttutuvan identiteettiä ja tunnelmaa, musiikkitarjonnan rento ja rohkea kantava ajatus on, että hyvä on hyvää tyylilajista riippumatta. Vaikka taiturit ja rytmi vaihtuvat notkeasti tapahtuman ja klubin mukaan, eivät intiimi ilmapiiri ja letkeä meno katoa mihinkään.

Keikkailta info:

Huomioithan, että olemme vähentänyt asiakaspaikkoja, jotta tiloissamme olisi riittävän väljää ja tungosta ei pääsisi tulemaan.  Tapahtumiimme on rajoitetut asiakaspaikkamäärät ja olemme ottaneet turvavälit huomioon.  Sisäänpääsy on maksuton.

▪️Ethän tule sairaana ravintolaan

▪️Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet/ desinfioi aina tullessasi, lähtiessäsi, käyttäessäsi käteistä rahaa, maksupäätteen näppäimistöä ja wc käynnin jälkeen.  Meiltä löydät monta käsien desinfiointipistettä.

▪️Kunnioita muita asiakkaita ja pidä riittävä turvaväli muihin

▪️Kaikille on istumapaikka JA TASO

▪️ Pyrimme keikka-iltoina tarjoilemaan MYÖS pöytiin välttääksemme jonon muodostumista tiskille.

▪️Älä kulje pöydästä pöytään äläkä ota lähikontaktia vieraisiin äläkä henkilökuntaan

Kiitos.

Pysytään terveinä ja nautitaan hyvästä musiikista turvavälit huomioon ottaen ❤️

Live-musiikit toistaiseksi tauolla 12.10. alkaen

🍷🍛 Muistathan että vaikka soitto hiljenee toistaiseksi, Juttutupa palvelee silti maistuvan ruoan ja herkullisten juomien parissa.

 Ghettoklubi

Pääsymaksuttomat Ghetto-juurimusiiki-illat tarjoavat bluesia, rhythm & bluesia, rock’n’rollia ja paljon muuta. Alan kotimaisten huippujen ohella ulkomaisia tähtivierailijoita saapuu Yhdysvalloista, Britanniasta ja Tanskasta. Ghettoblues- ja ghettobilly-illat esittelevät musiikkia ennakkoluulottomasti ja rajoja paukutellen, yleensä lauantai-iltaisin.

Klubi-isäntänä toimii Esa Kuloniemi ja soitto Ghettoklubeissa alkaa aina kello 21:00.

Lisätietoja Ghettoklubista: esa.kuloniemi@gmail.com

Rytmihäiriöklubi 🎺

Vuodesta 1997 asti rytmiä Pitkänsillan paremmalle puolelle tuonut Rytmihäiriöklubi tarjoaa Stadin parasta livejazzia kaiken maailman tyyliin keskiviikkoiltaisin syyskuun alusta aina toukokuun loppuun asti. Kotimaiset huippujazzmuusikot ja tuoreet lupaukset tarjoilevat kukin vuorollaan taidolla katettua, musiikillisella intohimolla ja improvisaatiolla maustettua jazzia koko kansan iloksi. Tunnelmallisissa illoissa on satunnaisesti myös ulkomaisia vierailijoita.

Klubi-isäntänä toimii Markus Partanen ja soitto soi aina klo 21.00 eteenpäin.

Hilland Mondays klubi 

Hilland Mondays on viikottainen livecountryklubi,  eli nimensä mukaisesti joka maanantaina soitto soi klo 20.00 alkaen. Hilland Playboys on multi-instrumentalisti Antti Vuorenmaan ja telecastervirtuoosi Pauli Halmeen johtama helsinkiläinen nuoremman polven country-yhtye.

Poliittisen historian klubi

Poliittisen historian klubin tarkoituksena on edistää yhteiskunnallista keskustelua valitusta aiheesta. Suosittu ja mielenkiintoisia ajankohtaisia aiheita esille nostanut klubi istuu Juttutupaan kuin nenä päähän, sillä politiikan pyörteet ovat olennainen osa Juttutuvan värikästä historiaa. Klubi-illoissa on keskustelijoina aiheeseen liittyviä eri alojen huippuasiantuntijoita.

Bändibuukkaus

Bändibuukkaus suljettu.

Valitettavasti tällä hetkellä ravintolassa ei järjestetä live-musiikkia, johtuen koronatilanteen tiukennetuista rajoituksista.
Toivottavasti pian taas nähdään hyvän musiikin parissa!

Tsemppiä vaikeina aikoina. ❤️

Bändeistä voi laittaa sähköpostitse viestiä osoitteeseen:

musiikki@juttutupa.com 

Mikäli tapahtuma-ilmoituksissa on korjattavaa tai kokoonpano muutoksia, niin olethan yhteydessä sähköpostitse jenna.jarvi@graniittiravintolat.fi