Keikat klo 19

Keikoillemme on vapaa pääsy.  Bändi-iltoina emme ota pöytävarauksia baarin puolelle, joten tulethan hyvissä ajoin. Bändit aloittavat klo 19.00. Tervetuloa!

 

 

 

Elävää musiikkia

Musiikki-illat tarjoavat bluesia, rhythm & bluesia, rock’n’rollia, countrya, jazzia, soulia, reggaeta, tangoa ja paljon muuta. Alan kotimaisten huippujen ohella myös ulkomaisia esiintyjiä. Musiikki-illat esittelevät musiikkia ennakkoluulottomasti ja rajoja paukutellen.

Rytmihäiriö klubi

Vuodesta 1997 asti rytmiä Pitkänsillan paremmalle puolelle tuonut Rytmihäiriöklubi tarjoaa parasta livejazzia. Kotimaiset huippujazzmuusikot ja tuoreet lupaukset tarjoilevat kukin vuorollaan taidolla katettua, musiikillisella intohimolla ja improvisaatiolla maustettua jazzia koko kansan iloksi. Tunnelmallisissa illoissa on satunnaisesti myös ulkomaisia vierailijoita. Kaksi kertaa kuussa keskiviikkoisin.

Hilland Mondays klubi

Hilland Mondays jokaviikkoinen klubi, on ilahduttanut countrymusiikin ystäviä Helsingissä joka maanantai jo vuodesta 2014 asti. Kitaristi Pauli Halmeen ja steelkitaristi Antti Vuorenmaan johtama Hilland Playboys vieraineen tuo Juttiksen maanantai-iltoihin viihdyttävän shown, joka vie kuulijansa autenttiseen honky tonk -klubiin. Joka maanantai.

Niina Huohvanainen – Laulu, kitara
Pauli Halme – Laulu, kitara
Antti Vuorenmaa – Laulu, kitara, pedal steel
Laura Airola – Viulu
Arto Nurmi – Basso
Sami Laakso – Rummut

Vallilan Tango klubi

Vallilan Tango on suomalainen tanssiorkesteri. Vallilan Tango soittaa nostalgista ja perinteistä suomalaista tanssimusiikkia. Vallilan tangossa on seitsemän jäsentä, jotka soittavat viulua, klarinettia, trumpettia, hanuria, kontrabassoa ja rumpuja. Säännölisen epäsäännöllisesti.

Hoedown klubi

Hoedown Klubi helsinkiläisessä ravintola Juttutuvassa on jo käsite. Vuonna 2003 perustetulla klubilla Hoedown- yhtyeellä on ollut lukuisia vieraita, jotka ovat esittäneet omia lempikappaleitaan roots- musiikin alueelta. Säännölisen epäsäännöllisesti.

Copasetic Brothers Kesäklubi

Copasetic Brothers – Verrattomat veljekset! Soittaa rhythm and bluesia, calypsoa, jazzia, poppia ja ska-musiikkia. Jamaikalaiseen tapaan. Postikortti, matkamuisto tai unessa koettu elämys Karibianmereltä. Pakoton svengi. Tanssijan onni. Iloa ja hyvää fiilistä. Paras illanvietto sinulle ja olevalle/tulevalle onnellesi! Jatkuu keväällä 2024.

COPASETIC BROTHERS:

Niko Ahvonen: laulu, tenori/sopraanosaksofoni, perc, kitara

Antti Snellman: tenorisaksofoni, huilu, perc.

Markus Tiiro: kitara, laulu

Mitja Tuurala: kontrabasso, laulu

Raine Kokkinen: rummut

Antti Utriainen: koskettimet

Bändibookkaus, keikkatarjoukset osoitteeseen:

musiikki@juttutupa.com