Keikat klo 19 (sunnuntaisin klo 16)

Keikoillemme on vapaa pääsy.  Bändi-iltoina emme ota pöytävarauksia baarin puolelle, joten tulethan hyvissä ajoin. Bändit aloittavat klo 19.00. Tervetuloa!

Elävää musiikkia

Musiikki-illat tarjoavat bluesia, rhythm & bluesia, rock’n’rollia, countrya, jazzia, soulia, reggaeta, tangoa ja paljon muuta. Alan kotimaisten huippujen ohella myös ulkomaisia esiintyjiä. Musiikki-illat esittelevät musiikkia ennakkoluulottomasti ja rajoja paukutellen.

Rytmihäiriö klubi

Vuodesta 1997 asti rytmiä Pitkänsillan paremmalle puolelle tuonut Rytmihäiriöklubi tarjoaa parasta livejazzia. Kotimaiset huippujazzmuusikot ja tuoreet lupaukset tarjoilevat kukin vuorollaan taidolla katettua, musiikillisella intohimolla ja improvisaatiolla maustettua jazzia koko kansan iloksi. Tunnelmallisissa illoissa on satunnaisesti myös ulkomaisia vierailijoita. Kerran kuussa keskiviikkoisin.

Hilland Mondays klubi

Hilland Mondays on viikottainen countryklubi,  eli nimensä mukaisesti jokamaanantai. Hilland Playboys on multi-instrumentalisti Antti Vuorenmaan ja telecastervirtuoosi Pauli Halmeen johtama helsinkiläinen nuoremman polven country-yhtye. Joka maanantai.

Django Collective Helsinki klubi

Yhtye on tunnettu järjestämistään erityisen lämminhenkisistä, jo stadilaiseksi ilmiöksi muodostuneista jami-illoistaan. Vanhaa, juurevaa ja hyväntuulista gypsy swingiä Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin tyyliin 1930-50 -luvuilta. Kerran kuussa torstaisin vierailijoineen.

Vallilan Tango klubi

Vallilan Tango on suomalainen tanssiorkesteri. Vallilan Tango soittaa nostalgista ja perinteistä suomalaista tanssimusiikkia. Vallilan tangossa on seitsemän jäsentä, jotka soittavat viulua, klarinettia, trumpettia, hanuria, kontrabassoa ja rumpuja. Kerran kuussa.

Hoedown klubi

Hoedown Klubi helsinkiläisessä ravintola Juttutuvassa on jo käsite. Vuonna 2003 perustetulla klubilla Hoedown- yhtyeellä on ollut lukuisia vieraita, jotka ovat esittäneet omia lempikappaleitaan roots- musiikin alueelta. Säännölisen epäsäännöllisesti.

Copasetic Brothers Kesäklubi

Copasetic Brothers – Verrattomat veljekset! Soittaa rhythm and bluesia, calypsoa, jazzia, poppia ja ska-musiikkia. Jamaikalaiseen tapaan. Postikortti, matkamuisto tai unessa koettu elämys Karibianmereltä. Pakoton svengi. Tanssijan onni. Iloa ja hyvää fiilistä. Paras illanvietto sinulle ja olevalle/tulevalle onnellesi! COPASETIC BROTHERS: Niko Ahvonen: laulu, tenori/sopraanosaksofoni, perc, kitara Antti Snellman: tenorisaksofoni, huilu, perc. Markus Tiiro: kitara, laulu Mitja Tuurala: kontrabasso, laulu Raine Kokkinen: rummut Antti Utriainen: koskettimet. Jatkuu keväällä 2023.

Bändibookkaus, keikkatarjouksia voi laittaa osoitteeseen:

musiikki@juttutupa.com