Juttiksen tarina alkoi Helsingin Kaivokadulta vuonna 1884.

Lounas

Buffetlounas arkisin klo 10.30–14.00

Jos tarvitset lisätietoa ruokien allergisoivista ainesosista, henkilökuntamme auttaa mielellään.

Lounaslistan lisäksi myös à la carte -listamme on voimassa lounasaikaan.

VKO 13 klo 10.30–14.00 – Lounasbuffet 12,70 €
Keittolounas 10,90 €

VIIKON SALAATTIPÖYDÄN ANTIMET

Vihreäsalaatti (L,G,VEG) 
Caesar salaattia naturell (L,G) 
Kvinoa kaalisalaattia (L,G,VEG) 
Marinoitua ja paahdettua punajuurta (L,G,VEG) 
Tandoori paahdettua kukkakaalia (L,G,VEG)
Raejuustoa (L, G) 

Krutonkeja
Kurpitsansiemeniä
Soijapaahdettuja kikherneitä
Rapeaa sipulia

Talon sinappikastiketta
Adzikamajoneesia
Punajuurihummusta

MAANANTAI 27.3.
Chorizopyöryköitä arabiatta kastikkeessa ja mausteista pilahviriisiä(L) 
Vegaanista linssimureketta arabiatta kastikkeessa ja mausteita pilahviriisiä (L,G,VEG) 
Papu-minestronekeittoa ja parmesaania (L)

TIISTAI 28.3.
Paneroitu kampela filee, sitruunaperunamuhennosta ja tilli-remuladekastiketta (L) 
Paneroitu kasvispihvi (soija), sitruunaperunamuhennosta ja tilli-remuladekastiketta (L) 
Keitto  maa-artisokasta ja kukkakaalista (L,G,VEG)

KESKIVIIKKO 29.3.
Kanaa tikka-masala, kurkumariisiä ja kurkkuraitaa (L,G)  
Härkistä tikka-masala kastikkeessa, kurkumariisiä ja kurkkuraitaa (L,G,VEG) 
Kermainen lohikeitto ( L,G) 

TORSTAI 30.3.
Ylikypsää porsaan niskaa pippurikastikkeessa, smetanassa haudutettua hapankaalia ja puolukkaa (L,G) 
Oumphia lime-kookoskastikkeessa ja kukkakaalibulguria (L,VEG)

Perinteinen hernekeitto ja pannukakku (L,G) 

PERJANTAI 31.3.
Gulassipataa, rosmariinipaahdettuja juureksia ja valkosipuli jogurttia (L,G) (härkä) 
Punajuuripyöryköitä paprikakastikkeessa ja rosmariinipaahdettuja juureksia (L,G) 
Bataatti-inkiväärikeittoa (L,G,VEG)

Henkilökunnalta saatte tietoa allergisoivista ainesosista ruoka-annoksissa.

G = Gluteeniton
L = Laktoositon
VL = Vähälaktoosinen
M = Maidoton
K = Kasvis
V = Vegaani