Ke 10.7 Kesäjazz: Max Zenger Globus Levyjulkkarit Klo 21.00

Vuonna 2016 perustetun Max Zenger Globus -jazzkvintetin musiikkiin kuuluvat futuristiset ja runsaat äänimaisemat sekä luonnon ainutlaatuisuudesta inspiraationsa saaneet monipuoliset sävellykset. Max Zengerin saksofoni ja Kasperi Sarikosken pasuuna soivat kauniisti yhdessä sekä ristikkäin juoksevissa melodioissa. Yhtyeen komppisektio luo oman rytimsen tasonsa, johon kosketinsoittaja/pianisti Mikael Myrskog osallistuu rytmikkäästi ja omalla tunnistettavalla tyylillään.

Turku Jazzin vuoden artisti 2018 -palkinnon saanut saksofonisti Max Zenger luotsaa Max Zenger Globus -yhtyettään, joka tuo uutta etsivää ja ajatuksia herättävää musiikkia maailmaan.
Globukselle ominaista ovat laajat äänimaisemat ja runsaat sävellykset, jotka antavat myös tilaa soittajien persoonalliselle ilmaisulle ja kommunikaatiolle.

Yhtyeen musiikkia kuvaavat vapaus, rohkeus ja vastakohdat, jotka nivoutuvat yhteen luoden vetovoimaisen musiikillisen kokonaisuuden. Sävellyksissä jahdataan henkeäsalpaavia maisemia musiikin kautta, ja inspiraation lähteenä ovat luonnon kauneus sekä monimuotoisuus, joita ilman elämää ei olisi

Keväällä 2019 Globus julkaisee esikoisalbuminsa, jonka myötä Globus valmistautuu keikkailemaan aktiivisesti.

Kasperi Sarikoski/pasuuna 
Mikael Myrskog/koskettimet 
Anssi Tirkkonen/rummut 
Heikko Remmel/basso  
Max Zenger/saksofoni/bassoklarinetti