Bliniviikot 9.1.–25.2.
Paksu, rapea blini, kirkastettu voi, raikas smetana ja kotimainen mäti. Tuo ylivoimainen makuyhdistelmä, joka tuo iloa ja valoa vuoden pimeimpään aikaan. Juttutuvan rento ja mutkaton tunnelma kutsuvat herkuttelemaan blineillä. Bliniviikot starttaavat Juttutuvassa heti tammikuussa ja jatkuvat aina helmikuun loppuun saakka. Alkuvuosi on rennon yhdessäolon aikaa ̶ nähdään Juttutuvassa!
Bliniviikkojen menu
Perinteinen rapea tattariblini lisukkeinaan
– Kylmäsavustettua lohta (50 g / 80 g), smetanaa ja marinoitua punasipulia L 14,90 € / 19,90 €
– Muikunmätiä (30 g / 50 g), smetanaa ja punasipulia L 19,00 € / 29,00 €
– Perinteistä sienisalaattia ja marinoitua punasipulia L 12,00 € / 18,00 €
– Myrttisen suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa L 12,00 € / 18,00 €
– Savuporotartaria, suolakurkkua ja marinoitua punasipulia L 14,90 € / 22,00 €
– Lisäblini 5,00 €
Juttiksen bliniplatteri L 35,00 €
Kahden rapean blinin kera muikunmätiä, kylmäsavulohta, Myrttisen suolakurkkuja, perinteistä sienisalaattia, savuporotartaria, punasipulia ja smetanaa
Vegaaninen ja gluteeniton blini 15,50 € / 23.50 €
Myrttisen suolakurkkua, sienisalaattia, merilevä ”mätiä”, marinoitua punasipulia ja hapankermaa
G = Gluteeniton L = Laktoositon VL = Vähälaktoosinen
M = Maidoton V= Vegaani
Osan annoksista pystymme valmistamaan gluteenittomana, kysy lisää henkilökunnaltamme. Keittiössämme käsitellään viljatuotteita, joten emme pysty takaamaan 100 % gluteenittomuutta.
Henkilökunnalta saatte tietoa allergisoivista ainesosista ruoka-annoksissa.