Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä
    Graniittiravintolat Oy / Y tunnus: 1038247 – 9 / Haapaniemenkatu 7-9 B, 00530 Helsinki /
    puh. 020 742 4240/ sähköposti: ravintola@graniittiravintolat.fi, paasinkellari@graniittiravintolat.fi.
  2. Rekisteriasiat
    Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
  3. Rekisterin nimi
    Graniittiravintolat Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
  5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
    – Nimi
    – Sähköpostiosoite
    – Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    – Organisaatio ja asema
    – Organisaation osoitetiedot
    – Yhteysloki
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.
  8. Tietojen poistaminen
    Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
    Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.